Bedrijfsfotografie, trouw-en rouw fotografie, portretfotografe, fotografie voor instellingen en scholen, interieur- en exterieur fotografie, social media, persfotografie en vrij werk

Fotograferen doe ik al vanaf mijn 8ste jaar met veel enthousiasme en verveelt me nooit. Na 12 jaar als fotograaf bij Studio Kastermans (fotopersbureau) te hebben gewerkt, werk ik nu al weer 19 jaar als zelfstandig fotograaf. De 4 jarige fotovakschool heb ik in die tijd ook doorlopen.

Elke nieuwe opdracht is weer een uitdaging, waar ik me met veel enthousiasme op stort!  Als professioneel fotograaf hou ik me aan mijn afspraken en omdat ik ZZP ~er  ben, maakt u die afspraak met mij persoonlijk. De fotobestanden kunnen in een hoge kwaliteit aangeleverd worden en in elk gewenst bestandstype. Dus korte lijnen!

Vanaf 2003 werk ik als zelfstandig fotograaf voor diverse bedrijven en instellingen zoals: de Gemeente Hilversum, de Gemeentelijke Sociale Dienst, verschillende periodieken van de Telegraaf HDC media, diverse Makelaars, CVO scholengemeenschap, Sherpa, Amaris, Hilverzorg, DS verzorgd wonen, CINOP,  Alles is gezondheid, De Alliantie etc

Ik ben een allround fotograaf, die zowel in de bedrijfsfotografie, trouw-en rouw fotografie, portretfotografie (zowel zakelijk als privé),  fotografie voor instellingen en scholen, interieur- en exterieur fotografie, social media fotografie en persfotografie haar klanten heeft.